147
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 0.5 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μπύρα 1 κουτί
- μανιτάρια φρέσκα -
- μαϊντανός -
- θυμάρι -
- δαφνόφυλλα -
- αλεύρι 1 κσ
- βούτυρο -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
…… ή αλλιώς Στιφάδο Φλαμανδίας. Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε σήμερα συνταγή της αγαπημένης μας φίλης Μαίρης, γνωστής στους περισσότερους ως Ginger! Η Μαίρη μαγειρεύει εξαιρετικά, έτσι ελπίζουμε να μοιραστεί σύντομα και άλλες νόστιμες συνταγές της μαζί μας! Πάμε να μας πει πως θα μαγειρέψουμε αυτό το ιδιαίτερο μοσχαράκι! Από το Βέλγιο μας έρχεται η συνταγή που θα μοιραστώ μαζί σας. Τα βασικά της υλικά είναι μοσχαράκι, κρεμμύδια, μανιτάρια και μπύρα. Οι Βέλγοι χρησιμοποιούν συγκεκριμένες τοπικές μάρκες για να το φτιάξουν, εγώ όμως προσάρμοσα την συνταγή στις προτιμήσεις μας ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com