230
Σήμερα φτιάξαμε φρικασέ αλλά με ραδίκια. Τα συγκεκριμένα βέβαια είναι άγρια από αυτά που μαζέψαμε με την Ελένη στο χωριό, αλλά αν δεν έχουμε τέτοια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και από αυτά του εμπορίου αρκεί να διαλέξουμε τα μικρού μεγέθους να τα κόψουμε στα δύο και να ξέρουμε ότι αυτά βράζουν σε 5 λεπτά! Το κατσίκι επελέγη γιατί έχει λιγότερα λιπαρά και πιο ελαφριά γεύση από το αρνί, πράγμα που αναδεικνύει τη γεύση του χορταρικού. ΥΛΙΚΑ:1 1/2 κιλό κατσίκι γάλακτος.1 κιλό ραδίκια.1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια.1 ματσάκι μάραθο ή άνιθο. Αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:Αλατοπιπερώνουμε το
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com