145
Υλικά
- αρνάκι γάλακτος 3.5 κιλ
- μουστάρδα 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το αρνάκι στον φούρνο το φτιάχνω πάντα με τον ίδιο τρόπο και πάντα πετυχαίνει. Τα μυστικά του άλλωστε σχετίζονται με την προέλευση του, καθώς προτιμάω τα ντόπια αρνάκια γιατί είναι πολύ-πολύ νόστιμα, την ηλικία του (το αρνάκι γάλακτος δεν είναι πάνω από 6 μηνών) και τέλος, το καλό ψήσιμο! Αυτήν την φορά δε, το αρνάκι που είχα στα χέρια μου ήταν αρνάκι γάλακτος (λόγω εποχής) και συνοδεύτηκε από τις ολόκληρες πατατούλες με δεντρολίβανο. Κλασσική αξία και συνδυασμός ασυναγώνιστος! Η συνταγή αυτή είναι μάλλον απλή και λιτή καθώς περιέχει ελάχιστα υλικά, ενώ η έμφαση δίνεται κυρίως στο ψήσιμο. Για το ξεροψημένο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr