66
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 2000 γρ
- καρότο 1 τμχ
- κολοκύθια 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντοματοπολτός 2 κσ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα 2 κγ
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- ρίγανη 2 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- ρύζι 1 πκτ
Για τους λάτρεις των κοκκινιστών, μία συνταγή με μοσχαράκι που η γεύση της ισορροπεί ευχάριστα ανάμεσα στο γλυκό και το πικάντικο. Η σαλτσούλα είναι πάρα πολύ νόστιμη και καλά χυλωμένη. 1500-2000 γρ. μοσχαρίσια ελιά σε μερίδες 1 καρότο μεγάλο 1 κολοκύθι μεγάλο 2 ξερά κρεμμύδια μέτρια 2-3 σκελίδες σκόρδο 2/3 του φλυτζανιού ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr