81
Υλικά
- μοσχάρι 0.5 κιλ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 κούπα/ες
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ροδάκινα 3 τμχ
- ρόκα -
- ροκφόρ 200 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Δεν ξέρω να σας πω ακριβώς, ποιό είναι το μυστικό για την τόση νοστιμιά! Ίσως το εξαιρετικό (και οικονομικό) κομμάτι κρέας σπαλομύτα που επιλέξαμε, το οποίο δεν έχει λίπος αλλά παραμένει μαλακό. Μπορεί ο παχύς ζωμός βοδινού που φτιάξαμε διαλύοντας ένα ζωμό βοδινού σε λευκό κρασί και στον οποίο μαγειρέψαμε το κρέας μας. Ίσως πάλι, μας βοήθησε το ταίριασμα του ροδάκινου που καραμέλωσε υπέροχα στο ζουμί του κρέατος...
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com