67
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κύμινο 0.5 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο σκελ
- ντομάτα τμχ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- μουστάρδα 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- μέλι 1 κγ
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό Αυγό 1 τεμ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Αλάτι - πιπέρι κατά βούληση Κύμινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού Κρεμμύδι μέτριο 1 τεμ Σκόρδο 1 μέτρια σκελίδα Ντομάτα 1 μέτρια Σος κρέμας Κρέμα γάλακτος 150 γρ Μουστάρδα 2 κουταλιές της σούπας Βαλσάμικο ξύδι 2 κουταλιές της σούπας Μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι κατά βούληση
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr