by admin

Παστό Χοιρινό με Τομάτα και Τηγανιτές Πατάτες - Salted Pork with Tomato and French Fries

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το παστό χοιρινό είναι πολύ αγαπητό σε πολλά μέρη της Πελοποννήσου,  διότι σε πολλά σπίτια παλαιότερα αλλά και τώρα εκτρέφουν οικόσιτο ζώα. Όταν τα σφάζουν, με το κρέας τους, που είναι αρκετό για να καταναλωθεί όλο φρέσκο άμεσα, συνηθίζουν μέρος αυτού να το φτιάχνουν παστό ή σπιτικά λουκάνικα. Έτσι η οικογένεια θα έχει απόθεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: πατάτες τηγανητές, χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com