by admin

RAGOUT (ΡΑΓΟΥ) ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο όρος Ragout (Ραγού) χαρακτηρίζει τον τρόπο μαγειρέματος για οποιοδήποτε κρέας. Συγκεκριμένα τρόπος μαγειρέματος κρέατος κατσαρόλας. Η συνταγή αυτή είναι παραδοσιακή της Ουγγαρίας. Είναι πολύ πικάντικη και θυμίζει λίγο γκούλας και πολλοί το μπερδεύουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι ραγού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr