158
Υλικά
- μοσχαρίσιο κιλότο 1 κιλ
- λευκό κρασί 200 ml
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- σκόρδο 3 σκελ
- μαϊντανός 1 φλ
1 κιλό μοσχαρίσιο (μενταγιόν από κιλότο) κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
200 ml λευκό κρασί
Αλεύρι
250 ml βραστό νερό
1 κύβο βοδινού
100 ml. ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
200 ml λευκό κρασί
Αλεύρι
250 ml βραστό νερό
1 κύβο βοδινού
100 ml. ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr