134
Υλικά
500 γραμ.κιμά
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
3 φρυγανιές βρεγμένες και στιμμένες καλά
1 αβγό
1 κουταλάκι κοφτό του γλυκού κίμινο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένο
αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι (προτιμήστε μηλόξυδο, είναι πιο ελαφρύ)
12 φλυτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνι
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
3 φρυγανιές βρεγμένες και στιμμένες καλά
1 αβγό
1 κουταλάκι κοφτό του γλυκού κίμινο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένο
αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι (προτιμήστε μηλόξυδο, είναι πιο ελαφρύ)
12 φλυτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com