75
Υλικά
- φρυγανιά 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- κιμάς 0.5 κιλ
- αυγά 1 τμχ
- πολτός σκόρδου 1 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
Για τα σουτζουκάκια:
Μουσκευουμε μια μεγάλη φρυγανιά σε μισό φλιτζάνι κρασί κόκκινο και μισό φλιτζάνι νερό.
Σε μισό κιλό κιμά προσθετουμε τη φρυγανιά ελαφρά στιμενη ένα αυγό ενα κουταλάκι πολτό σκόρδου η δυο σκελίδες σκόρδου πολτοποιημενες ενα κουταλάκι αλάτι λιγο πιπέρι και λιγο κιμινο.
Ζυμώνουμε καλα πλαθουμε σε σουτζουκάκια και τα τηγανίζουμε σε λιγο ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο.
Βγάζουμε τα σουτζουκάκια και στο...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com