by admin

Στρογγανόφ με μοσχάρι και γιαούρτι

No ratings yet

Ένα διαφορετικό , ελαφρύ στρογγανόφ! Υλικά Φιλέτο μοσχάρι κομμένο σε λωρίδες - 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό - 1 1/2 Μανιτάρια μικρά φρέσκα - 400 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό - 400 γρ. Βούτυρο - 3 κουταλιές της σούπας Γάλα - 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Λευκό κρασί - 1 φλυτζάνι του τσαγιού Νερό - 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι-πιπέρι - Ρύζι - 1 φλυτζάνι του τσαγιού...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το chefoulis.gr