Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπύρα

Καταχωρήθηκε στις 24/10/11

9 Ψήφοι Ψήφισε

Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο να ζεσταθούν, τηγανίζουμε τις μπριζόλες για 2-3 λεπτά, τις αλλάζουμε πλευρά, τις τηγανίζουμε άλλα 2-3 λεπτά και συνεχίζουμε το τηγάνισμα αλλάζοντας τες συνέχεια πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα....

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις