85
Υλικά
- κουβερτούρα 200 γρ
- γάλα φρέσκο 100 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κουβερτούρα λευκή 200 γρ
- γάλα φρέσκο 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- γκοφρέτα 3 τμχ
200 γρ. μαύρη κουβερτούρα (σε κομματάκια) 100 γρ. φρέσκο γάλα ξύσμα από 1 πορτοκάλι 200 γρ. λευκή κουβερτούρα (σε κομματάκια) 100 γρ. φρέσκο γάλα 400 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή 2-3 γκοφρέτες με σοκ. γάλακτος (σε κομματάκια) ζάχαρη άχνη και φράουλες
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr