94
Υλικά
- στιγμιαίος καφές 1.5 κσ
- ζάχαρη 280 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- μαργαρίνη 30 γρ
- κορν φλάουρ 3.5 κσ
Μια ιδιαίτερη κρέμα καφέ θα σας προτείνω σήμερα! Μια κρέμα που είναι απίστευτα ελαφριά, νηστίσιμη αν την φτιάξουμε με νερό και μαργαρίνη ή κανονική αν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο. Φυσικά μπορούμε πάντα να αντικαταστήσουμε το νερό με γάλα, αν θέλουμε αλλά, πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο να την φτιάξετε όπως είναι!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com