98
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κορν φλάουρ 60 γρ
- κουβερτούρα 125 γρ
- βανίλια 1 φακ
- σαντιγί 100 γρ
Σήμερα η κρέμα ζαχαροπλαστικής παίρνει σοκολατένια μορφή. Όλοι ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη κρέμα δεν έχει μεγάλο χρόνο συντήρησης γιατί η υφή της χαλάει και γίνεται νερουλή. Μήπως όμως υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην συμβαίνει αυτό αλλά και πώς θα την κάνουμε κρέμα για γέμιση σε τούρτα; Για πάμε να δούμε;
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com