by admin

Κρεμώδες και δροσερό ρυζόγαλο

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Υλικά

Βάζουμε το πλυμένο ρύζι σε σκεύος μαζί με λίγο αλάτι ,το μισό νερό και δουλεύουμε να σπάσει. Βάζουμε το ρύζι μαζί με το υπόλοιπο νερό σε μέτρια φωτιά και το βράζουμε μέχρι που να μαλακώσει. Διαλύουμε σε λίγο κρύο γάλα το κούσταρ πάουντερ. Στο σχεδόν έτοιμο ρύζι βράζουμε το υπόλοιπο γάλα, την ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: ρυζόγαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr