81
Υλικά
- γάλα 2 λτ
- ρύζι καρολίνα 1.5 φλιτζανάκι
- ζάχαρη 250 γρ
- νερό 400 ml
- βανίλια 2 τμχ
Βάζουμε το πλυμένο ρύζι σε σκεύος μαζί με λίγο αλάτι ,το μισό νερό και δουλεύουμε να σπάσει. Βάζουμε το ρύζι μαζί με το υπόλοιπο νερό σε μέτρια φωτιά και το βράζουμε μέχρι που να μαλακώσει. Διαλύουμε σε λίγο κρύο γάλα το κούσταρ πάουντερ. Στο σχεδόν έτοιμο ρύζι βράζουμε το υπόλοιπο γάλα, την ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr