by admin

Πανακότα με γάλα καρύδας και σος μελιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Δύο είναι τα δέλεαρ αυτής της κρέμας: είναι πανεύκολη και γίνεται με γάλα καρύδας που λατρεύουμε.Διαδικασία Πανακότα: Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό έως ότου μαλακώσουν.  Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Mόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας, ελαφρώς στυμμένα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: πανακότα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr