78
Υλικά
- γάλα καρύδας 600 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- ζελατίνη 10 γρ
- μέλι 150 γρ
Δύο είναι τα δέλεαρ αυτής της κρέμας: είναι πανεύκολη και γίνεται με γάλα καρύδας που λατρεύουμε.Διαδικασία Πανακότα: Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό έως ότου μαλακώσουν. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας με τη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Mόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας, ελαφρώς στυμμένα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr