93
Υλικά
- γλυκοπατάτα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- ντοματάκια 6 τμχ
- κόκκινο κρασί 200 ml
- δεντρολίβανο 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.33 κγ
- βούτυρο 40 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
Σήμερα θα ταξιδέψουμε στην χώρα των ... λαχανικών! Μια χώρα με πολλά χρώματα, γεύσεις, αρώματα αλλά και πολύ υγεία! Μετά την υπερκατανάλωση κρέατος των ημερών του Πάσχα... ελάτε κι εσείς μαζί μου για ένα σύντομο ταξιδάκι στη χώρα των λαχανικών και στο αγαπημένο πορτοκαλοπατατοχώρι για να γευθείτε την απίστευτη γεύση αυτού του εύκολου πιάτου με γλυκοπατάτες, κρεμμύδια, ντοματάκια και λίγη θρυμματισμένη φέτα!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com