65
Υλικά
- κολοκυθάκια 6 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- φέτα 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 1 φλ
- ασπράδι 2 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 2 λτ
- λεμόνι 1 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Σήμερα θα μαγειρέψουμε κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα. Η αγαπημένη μας συνταγή σε μια παραλλαγή για κατσαρόλα! Υλικά: 6 μεγάλα και χονδρά κολοκυθάκια, καθαρισμένα και κομμένα κάθετα στη μέση 250 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη φέτα, σκληρή 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα 3 – 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, με το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένος άνηθος 2 ασπράδια αυγών 2 λίτρα ζωμός κότας χυμός από 1 λεμόνι 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ αλάτι πιπέρι Με ένα κουταλάκι αφαιρώ την ψίχα από την κομμένη πλευρά κάθε κομματιού κολοκυθιού. Τρίβω στον τρίφτη την ψίχα, τη στύβω καλά με...
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr