Κουνουπίδι Γιαχνί (Κοκκινιστό)

Καταχωρήθηκε στις 19/12/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το κουνουπίδι, αυτό το χορταστικό και θρεπτικό λαχανικό, μαγειρεύεται κοκκινιστό σε μια διαφορετική εκδοχή και μπορεί να φαγωθεί είτε σαν ελαφρύ γεύμα δίπλα σε ρύζι είτε σκέτο κατά τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο, με φέτα και φρέσκο ψωμί. Μην παραλείψετε να βάλετε το κανελόξυλο που το απογειώνει ενώ το λιγοστό κάρυ δίνει περισσότερο βάθος κι ενδιαφέρον στην γεύση. Αν σας αρέσει το κουνουπίδι δοκιμάστε επίσης το κουνουπίδι ογκρατέν, την απίθανη σαλάτα με κουνουπίδι, μπέικον και σος ροδιού, το κοκκινιστό μοσχαράκι με κουνουπίδι είτε το απίθανο ρύζι κουνουπιδιού. Καλή απόλαυση! ΥΛΙΚΑ

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις