ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ - CAVOLFIORE IN UMIDO

Καταχωρήθηκε στις 18/01/13

4 Ψήφοι Ψήφισε

Πρεπει να ομολογησω οτι το κουνουδι δεν το ειχα αντιμετωπισει ποτε σαν φαϊ. Μια ζωη το ξερω και το σερβιρω σαν σαλατα. Τα τελευταια χρονια μαλιστα εχω αποκτησει εναν ατμομαγειρα, που μου ελυσε το προβλημα με το βρασιμο του συμπαθους κατα τα αλλα, αλλα ομολογουμενως δυσοσμου λαχανικου : βγαζω τον ατμομαγειρα στο μπακονι, κλεινω καλα τις πορτες και σε 20 λεπτα ειναι ετοιμο το κουνουπιδακι, χωρις να το παρει κανενας ... μυρωδια! Βλεποντας ομως διαφορες συνταγες μαγειρεμενου κουνουπιδιου να κυκλοφορουν στο διαδυκτιο, ειπα να δοκιμασω κι εγω να το βαλω στην κατσαρολα και να το παντρεψω με αλλα υλικα. Ετσι, για να του δωσω γευση, γιατι ειναι σχετικα ουδετερο, χρησιμοποιησα διαφορα απο τα μυρωδικα...

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις