302
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 3 κσ
- φρυγανιά 1 κσ
- πατάτες 6 τμχ
- μπέϊκον 8 φέτ
- κασέρι 10 φέτ
- γκούντα 10 φέτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα φρέσκο 100 ml
- αυγά 1 τμχ
- κεφαλογραβιέρα 1 φλ
- μοσχοκάρυδο -
Μια πανεύκολη και νοστιμότατη συνταγή με τις αγαπημένες μας πατάτες, με την προσθήκη μαλακών τυριών που λιώνουν στο φούρνο κι ένα πικάντικο αλλαντικό που προσθέτει εξαιρετική γεύση. Η ξηροψημένη κρούστα που δημιουργείται είναι δελεαστικότατη! Οι πατάτες ογκρατέν μπορούν να αποτελέσουν ένα καθημερινό, νοστιμότατο και πλήρες διατροφικά κύριο πιάτο...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com