108
Υλικά
- σπανάκι 1.5 κιλ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- μαργαρίνη 2 κσ
- πράσα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- άνηθος 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Πουρές σπανάκι µε πράσο και άνηθο, από την κα.Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το www.argiro.gr 1½ κιλό σπανάκι πλυμένο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μαργαρίνη 1 πράσο ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 200 γραμμ. τυρί κρέμα 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr