134
Υλικά
- φασολάκια τσαούλια 1 κιλ
- πατάτες 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
Τα φρέσκα πράσινα φασολάκια έχουν την τιμητική τους στο Ελληνικό Τραπέζι μας του Καλοκαιριού. Μαζί με τα Γεμιστά είναι το πιάτο που φτιάχνουμε και σερβίρουμε στην οικογένεια μας συχνότερα. Είναι παραδοσιακό, νόστιμο κι αγαπημένο φαγητό. Επιδέχεται παρεμβάσεις, προσθέτοντας κι άλλα λαχανικά μαζί με τα φασολάκια, δημιουργώντας περισσότερες υφές και γεύσεις που απογειώνονται.Επιλέγουμε όποια ποικιλία πράσινων φασολιών προτιμούμε αρκεί να είναι φρεσκοκομμένα, τρυφερά και τραγανά.Βεβαίως αυτό το πιάτο συνοδεύεται αυστηρά με Φέτα. Δικό σας!εργασία: 30′χρόνος: 1h:00′εύκολο: Συνεχίζεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es