88
Μια σαλάτα γεμάτη χρώματα και μυρωδιές!Κόβουμε τις μελιτζάνες σε χοντρές φέτες και τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια.Τα βάζουμε σε ταψί, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. τοποθετούμε ανάμεσα τη φέτα, τον δεντρολίβανο και τους κόκκους πιπεριού.Όταν χρησιμοποιήσουμε τα λαχανικά, δεν πετάμε το ελαιόλαδο, μπορούμε ωραιότατα να το χρησιμοποιήσουμε σε οποιαδήποτε σαλάτα, είναι νοστιμότατο και μυρωδάτο!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com