172
Γίνονται γρήγορα και είναι πεντανόστιμα Υλικά Κολοκυθάκια αλεύρι αλάτι λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτά sticks όπως κόβουμε και τις πατάτες για τηγανιτές. Όσο πιο λεπτά τα κόψουμε τόσο πιο τραγανά θα γίνουν. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίξουν. Τα περνάμε στο αλεύρι και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.Τα τρώμε σκέτα ή τα συνοδεύουμε με τυροκαυτερή ή τυροσαλάτα.Εναλλακτικά μπορούμε να τα πανάρουμε σε αλεύρι, ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net