49
( χωρούσαν σε ένα κεσεδάκι γιαουρτιού) τα έπλυνα κι αυτά καλά και τα έβαλα στην κατσαρόλα με νερό ίσα που να σκεπάζει λίγο τα μήλα.Αφού στράγγισε για λίγο δίπλωσα το τούλι και έβαλα πάνω ένα μικρό βάρος και το άφησα να με περιμένει για λίγες ώρες (η αλήθεια πολλές γιατί δεν είχα ζάχαρη χαχαχα).Μέτρησα το υλικό που είχε μαζευτεί στο μπολ και πρόσθεσα ζάχαρη (4 υλικό 2 1/2 ζάχαρη) και έβρασα μέχρι να δέσει.Πρόσθεσα το χυμό από 1/2 λεμόνι κι έβγαλα από τη φωτιά.Την έβαλα σε αποστειρωμένο βάζο αφού πρώτα τη δοκίμασα .Έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα μέντας και είναι λεία μιας κι έχω πάρει μόνο το
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr