by admin

ΖΕΛΑΤΙΝΗ (ΠΕΛΤΕΣ) ΜΗΛΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αν και πιό δημοφιλής είναι σίγουρα ο πελτές από κυδώνια,  και τα μήλα, το οποία επίσης περιέχουν μεγάλο ποσοστό πηκτίνης, μας δίνουν έναν ωραίο πελτέ. Ο πελτές από τα μήλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην θέση της πηκτίνης του εμπορίου, γιά να βοηθήσει να δέσει μία μαρμελάδα, φτιαγμένη με φρούτα πού έχουν μικρή περιεκτικότητα σε πηκτίνη.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Μαρμελάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com