56
Υλικά
- ασπράδι 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 450 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- αμύγδαλα 250 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- χρώμα ζαχαροπλαστικής -
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- κουβερτούρα λευκή 200 γρ
Υπαρχουν πολλες συνταγες για τα μακαρον, με μικρες διαφορες μεταξυ τους ως προς τα υλικα και τον τροπο παρασκευης. Εδω θα σας παρουσιασω την συνταγη του Stephane Glacier, κορυφαιου στο ειδος. Τα μακαρον μου τα χρωματισα με κοκκινο χρωμα και τα γεμισα με γκανας λευκης σοκολατας. Πρεπει να σημειωσω οτι δεν ειναι πολυ ευκολο να σας πετυχουν, γι'αυτο μην απογοητευτειτε. Θα χρειαστειτε οπωσδηποτε ενα καλο μιξερ (με πλανητικη κινηση)....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com