40
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου1/2 κούπα ζάχαρη 2 κούπες αλεύρι λίγο αλάτι1 βανίλια2 αυγά Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά, τη ζάχαρη τη βανίλια και τέλος το αλεύρι. Βάζουμε τη ζύμη για λίγη ώρα στο ψυγείο να παγώσει και με την πρέσσα για μπισκότα φτιάχνουμε το σχέδιο που μας αρέσει. Χωρίζουμε τα μπισκότα σε δύο ντάνες. Στα μισά στρώνουμε μαρμελάδα της προτίμήσης μας. Στα άλλα μισά που θα χρησιμοποιήσουμε για καπάκι κόβουμε στο κέντρο με ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net