by admin

Συγκλονιστικά macarons

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 250 γραμμ. πούδρα αμυγδάλου (αμυγδαλόψιχα αλεσμένη) 350 γραμμ. ζάχαρη άχνη 8 ασπράδια (από μέτρια αυγά) σε θερμοκρασία δωματίου (τουλάχιστον για 1 ώρα) 1 πρέζα αλάτι 150 γραμμ. ζάχαρη (διπλοαλεσμένη) Χρώματα ζαχαροπλαστικής...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Περισσότερες συνταγές: μακαρόν

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr