141
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 1 φλ
- μαργαρίνη με βούτυρο 500 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2.5 κγ
- κονιάκ 1 σφην
- αλεύρι 1.5 κιλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- βανίλια 4 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- κεφαλοτύρι 1.5 φλ
- αλάτι 0.5 κγ
- ελιές 250 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- σουσάμι 0.5 κγ
1 φλ. αραβοσιτέλαιο 500 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 φλ. χυμό πορτοκάλι 1 φλ. ζάχαρη 2 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 σφην. κονιάκ 1,5 κιλό αλεύρι Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 4 βανίλιες 1 κρόκο αβγού 1,5 φλ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι 250 γρ. ελιές ζαρωμένες 4 κρεμμύδια φρέσκα ½ ματσ. άνηθο 1 κρόκο αβγού (για το άλειμμα) 1/2 κ.γ. σουσάμι (για το πασπάλισμα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr