75
Υλικά
- γαλοπούλα 200 γρ
- φαρίνα 250 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα 120 ml
- βούτυρο 50 γρ
- ρεγκάτο 150 γρ
- σάλτσα πέστο 3 κσ
- κουκουνάρι 2 κσ
- βασιλικός 6 κλων
- σκόρδο 2 σκελ
- ηλιέλαιο 100 ml
- κουκουνάρι 25 γρ
- σκληρό τυρί 100 γρ
200 γρ. γαλοπούλα βραστή Ferrano Ifantis 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 αβγά 120 ml γάλα 50 γρ. βούτυρο Lurpak 150 γρ. τυρί Arla Aυθεντικό Regato 3 κ.σ. σάλτσα πέστο 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο Αλάτι-πιπέρι 6 κλων. βασιλικό 2 σκελ. σκόρδο 100 ml ηλιέλαιο 25 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 100 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr