by admin

Arancini (παναρισμένες κροκέτες ρυζιού)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία. Υλικά Για τις κροκέτες 50 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 250 γρ. ρύζι αρμπόριο (ή άλλο ρύζι κατάλληλο για ριζότο) 750 ml ζωμός κότας ζεστός ελάχιστοι στήμονες σαφράν 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: arancini, ρυζοκροκέτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr