69
Υλικά
- σπανάκι 0.25 -
- σέσκουλα 1 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- αλεύρι 2 φλ
- λάδι 1 φλ
Υλικά:1/4 σπανάκι1 ματσάκι σέσκουλο1/2 ματσάκι άνηθο1 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο1 κουταλάκι σόδα φαγητού1 κουταλάκι αλάτι1 κουταλάκι ρίγανη1 κουταλάκι πιπέρι1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού νερό2 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδιΕκτέλεση:Πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι, το σέσκουλο , τον άνηθο και το κρεμμυδάκι. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το νερό, τη σόδα,
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com