45
Υλικά
- portobello 8 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρύδια 0.5 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- φασκόμηλο 3 φύλλα
- δυόσμος 1 κσ
Είναι το λιγότερο φωτογενές πράγμα που έχω φωτογραφίσει, μοιάζει με χώμα σε γλαστράκι, μέσα από το οποίο ξεφυτρώνει το φασκόμηλο, αλλά το καημένο είναι τόσο νόστιμο που αδικείται από την όχι κ τόσο γοητευτική του εμφάνιση! Πρόκειται για ένα πατέ από μανιτάρια, ένα γευστικό κ ιδιαίτερο ορεκτικό.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr