154
Υλικά
- πιπεριές Φλωρίνης 5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ξύδι βαλσαμικό -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
Είναι μεζεδάκι που μπορεί να το φάει κάποιος με ψωμάκι για να συνοδέψει το ουζάκι του. Πάντως θα δοκιμαστεί και σε ζυμαρικά. Η παραμονή της στο ψυγείο θεωρώ ότι είναι απαραίτητη, προκειμένου να καταλαγιάσει το ξύδι και να δέσουν όλα τα αρώματα. Εγώ την άφησα όλη νύχτα. Η παραλλαγή με πράσινες πιπεριές είναι της Μαριάννας. Η φλούδα των πιπεριών μην σας φοβίζει. Μαλακώνει με το σωτάρισμα. ...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com