by admin

Πολέντα με λουκάνικα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, το Friuli. Υπάρχουν πολλά ιταλικά πιάτα με πολέντα. Συνοδεύει κόκκινες σάλτσες, μανιτάρια, λαχανικά, κρέατα και ψάρι. Η ελληνική ονομασία της ιταλικής πολέντας είναι το γνωστό μας κατσαμάκι ή μπομπότα για κάποιους. Μπορεί κανείς να τη φάει σαν πουρέ, τηγανητή ή ψητή. Αξίζει να τη δοκιμάσετε με λουκάνικα σε κόκκινη σάλτσα. Διαβάστε τη συνταγή και δοκιμάστε την. Δεν νομίζω πως θα αρκεστείτε σε μικρή ποσότητα!!! ...
Διάβασε τη συνταγή στο olivesandolive.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το olivesandolive.blogspot.com