83
Υλικά
- γάλα 3 κσ
- βούτυρο 35 γρ
- ζάχαρη 2.5 κγ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι σκληρό 420 γρ
- μαγιά ξερή 7 γρ
- αλάτι 1.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- σουσάμι -
- παπαρουνόσπορος -
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- νιφάδες βρώμης 80 γρ
- λάδι 5 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- ξύδι 1 κσ
- ντομάτα 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- δυόσμος 0.33 ματσ.
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα -
Αξίζει να δοκιμάσετε τα ψωμάκια!Για το αλεύρι μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω, αλλά αυτό να θυμάστε ότι έχει να κάνει και με τα διαφορετικά αλεύρια. Μπορεί σε μέρες με υγρασία να είναι λίγο πιο κολλώδης η ζύμη στα χέρια αλλά και πάλι μην ανησυχείτε, με λίγο αλεύρι στα χέρια σας μπορείτε να την μαζέψετε. Τα υπόλοιπα τα γράφω παρακάτω και τα βλέπετε σε όσα στάδια θυμήθηκα να βγάλω!...
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com