400
Υλικά
- φασόλια γίγαντες 250 γρ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- θυμάρι 6 κλων
- ντομάτα 4 τμχ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μπέϊκον 60 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
Είναι μια βολική λύση να βάλουμε το φαγητό να μαγειρευτεί όλη τη νύχτα (ή όλο το πρωινό) και την επομένη έχουμε έτοιμο για σερβίρισμα ζεστό φαγητό. Μαγείρεψα στον Slow Cooker μου φασόλια γίγαντες, τους οποίους δεν είχα μουλιάσει προηγουμένως! Ομολογώ ότι το αποτέλεσμα ήταν μια ευχάριστη και γευστικότατη έκπληξη. Δοκιμάστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es