75
Υλικά
- ρεβίθια 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- χυμός ντομάτας 0.5 φλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κύμινο 1 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- μοτσαρέλα γρ
- τυρί φέτα γρ
Υλικά Ρεβίθια 500 γρ αποφλοιωμένα Κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σκόρδο 1 σκελίδα Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι του κρασιού Χυμός ντομάτας 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Πελτές ντομάτας 1 κουτάλι της σούπας Κύμινο 1 κουτάλι του γλυκού Πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr