89
Υλικά
- ζάχαρη 200 γρ
- πικραμύγδαλο 50 γρ
- βούτυρο 185 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αμαρέτο 40 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 170 γρ
- μπέκιν πάουντερ 3 κσ
Υλικά 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. Πικραμύγδαλα (π.χ από βερύκοκα) 185 γρ. βούτυρο 4 αυγά 40 ml λικέρ Amaretto 170 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 3 κ.σ. baking powder Cherry Mascarpone Frosting 80 γρ. κεράσια χωρίς κουκούτσια ή 100 γρ. νιφάδες σοκολάτας 300 γρ. μασκαρπόνε 150 γρ. Άχνη ζάχαρη 85 γρ. βούτυρο μαλακό...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net