81
Υλικά
- βούτυρο 60 γρ
- καστανή ζάχαρη 120 γρ
- κανέλα 2 κγ
- αχλάδια 4 τμχ
- βούτυρο 230 γρ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- πετιμέζι 200 ml
- αλεύρι 350 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 10.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- γιαούρτι 250 γρ
- γάλα 100 ml
Αναποδογυρισμένο Κέικ φτιαγμένο με αχλάδια στη θέση των κλασικών μήλων. Με φρέσκο, πιπεράτο τζίντζερ και γιαούρτι.Η κάθε μπουκιά μια μικρή έκρηξη αρωμάτων και γεύσεων. Η καραμελωμένη επιφάνεια, με την καστανή ζάχαρη και την κανέλα τού προσθέτει έξτρα γεύση. Η προσθήκη του γιαουρτιού το κάνει ιδιαίτερα αφράτο και γευστικό.Απολαύστε το με μια μπάλα παγωτό ή με λίγη χτυπημένη κρέμα σαντιγύ, όπως το συνηθίζουν οι Αγγλοσάξονες.Δοκιμάστε το!εργασία: 45′χρόνος: 2h:30′δύσκολο:...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es