126
Υλικά
- φυτική κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- κουβερτούρα 120 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- ασπράδι 120 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- κορν φλάουρ 0.5 κγ
- λεμόνι 0.5 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- κουβερτούρα 125 γρ
- γάλα 130 γρ
- μέλι 1 κσ
Είναι ένα παγωτό που γίνεται ...πλούσιο και ευπαρουσίαστο (άσχετα εάν οι φωτογραφίες μου το αδικούν αρκετά...μιας και ...χτύπησε πάλι ο δαίμων της μικρής φωτογραφικής μηχανής). Είναι τόσο νόστιμο που ακόμη και ο πιο απαιτητικός "καταναλωτής" δεν θα καταφέρει να του αντισταθεί, με μια υφή που σε κάνει να το λαχταράς! Λαχταράς να ακουμπήσει τα χείλη και να σε αγγίξει εκείνη η μαγική παγωνιά του....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com