by admin

ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κυριακή σήμερα και κατάλληλη μέρα για μια συνταγή χρονοβόρα μεν, αλλά καθόλου δύσκολη. Εκτός και επιλέξετε βόλτα, στην οποία περίπτωση φυσικά, θα σας δικαιολογήσω απόλυτα! Πάντως, για όσους επιλέξουν τη χαλάρωση του σπιτιού τους σε συνδυασμό με ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα, σας έχω τη λύση. Ένα εξαιρετικό πιάτο με αρνί, αρακά και μπόλικα αρωματικά, μαγειρεμένο στη γάστρα, με προσθήκη γιαουρτιού στο τέλος του μαγειρέματος, που του δίνει μια ξεχωριστή γευστική διάσταση! Προτείνω να χρησιμοποιήσετε ζυγούρι, δηλαδή όχι κρέας από μικρό ζώο («γάλακτος»), καθώς είναι πολύ ανώτερο γευστικά
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com