70
Υλικά
- αρνίσιο μπούτι 2 κιλ
- σκόρδο 5 σκελ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- χυμός λεμονιού 125 ml
- ελαιόλαδο 80 ml
- λευκό κρασί 125 ml
Είναι πραγματικά εύκολο να την αναπαράγετε στο σπίτι σας και το αρνάκι θα βγει τόσο τρυφερό που θα ξεκολλά μόνο του από τα κόκκαλα. Το μπουτάκι από το αρνί θα μαγειρευτεί τόσο, ώστε να μπορείτε να το ξεψαχνίσετε εύκολα ακόμα και με ένα πιρούνι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com