94
Υλικά
Υλικά 6 αχλαδιά ώριμα Για το σιρόπι 2 1/2 κούπες νερό 2 ξυλάκια κανέλας 1 λεμόνι (και την Φλούδα του) 2 κ.τ.σ καστανή ζάχαρη Για την κρέμα 200γρ αμύγδαλα (αλεσμένα στο μουλτι) 1/2 της κούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 της κούπας ζάχαρη 1 αυγό Για την βάση 225γρ αλεύρι κοσκινισμένο 125γρ μαργαρίνη από το ψυγείο 2 κ.τ.σ αχνή ζάχαρη 3 κ.τ.σ νερό Για την επικάλυψη λίγη τριμμένη κουβερτούρα (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com