by admin

Αυγολέμονο παραδοσιακό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το παραδοσιακό αυγολέμονο ή αυγοκοφτό, όπως αλλιώς λέγεται, γίνεται με φρέσκα αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου), αφού χωρίσουμε πρώτα τους κρόκκους από τ᾿ ασπράδια, τα χτυπήσουμε σε σφιχτή μαρέγκα και προσθέσουμε τους κρόκκους, μετά το λεμόνι και ζωμό από κοτόπουλο, κρέας ή ψάρι.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com