62
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- ζάχαρη 417 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κρεμόριο 0.5 κγ
- νισεστέ 4 κσ
- αλάτι 1 κσ
- μπισκότα digestive 250 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- ρικότα 250 γρ
- φυτική κρέμα 500 ml
- ζάχαρη 0.75 κούπα/ες
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
Το cheesecake το αγαπώ τρελά και όποιος έχει διαβάσει έστω και λίγο το μπλογκάκι μου θα το έχει καταλάβει. Το συγκεκριμένο στις οθόνες μας το σκάρωσα για τα γενέθλια της μανούλας μου τον Μάιο ! Η καραμέλα στην κορυφή και οι μαρέγκες έκαναν τη διαφορά πιστεύω! Μετά την δική μου εμπειρία συνιστώ να μην βάλετε τις μαρέγκες στο ψυγείο αλλά να τις διακοσμήσετε τελευταία στιγμή για πιο τραγανό αποτέλεσμα!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.craftcooklove.gr